So

El so és dels elements més importants, ja que una bona sonorització proporciona una seguretat per qui realitza l’acte o l’espectacle. Odeon Lleida treballem amb equips de so que rendeixen a un alt nivell, tant en potència com en qualitat.

Podem arribar a grans sonoritzacions gracies als nostres sistemes de line array, així com presentacions amb equips de so compactes. Usats per concerts, festivals, megafonia de recintes, actuacions corals, conferències...

Les necessitats de so per un acte o un espectacle són molt variades, i a Odeon Lleida les podem cobrir totes. Amb material molt divers en: sistemes line array, altaveus de varies potències, monitors d’escenari, microfonia estàndard, microfonia inalàmbrica, sistemes in ear, reproductors, gravadors, efectes i equalitzadors, taules digitals i analògiques per FOH o monitoratge, distribuïdors d’àudio...

En l’apartat de lloguer treballem amb les principals marques del sector, a un preu competitiu i en temps d'execució ajustat.

Els anys d’experiència ens han donat un grau important en so. Tant en teatres com en sales de conferències, o espais que ho requereixen.

.